"okuyucuları ikiye ayırırım: hatırlamak için okuyanlar, unutmak için okuyanlar" wıllıam phılıps

İl Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "İl" terimini içeren şiirler listelenmektedir. İl ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "İl" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. İl ile ilgili " 1000 " şiir aşağıdadır.
Martımda bir yosun havası
Az önce battı güneş
Son bahar maviliğime kosuyor
Uzatmışım ayaklarımı ufka doğru
Bir kaplumbağa yanımdan geçiyor

...
Devamını oku »
Gönlümün hissettiği işte o ilelebet…

Seyyal Tanır / 29.12.2021

...
Devamını oku »
OKUYORUM ONU ŞİMDİ
GÖZLERİMDEKİ AYAŞLAR İLE
BANA VEDA ETMİŞSİN
SENİ HİÇ SEVMEDİM BİR OYUNDU BU
İDDAAYI KAZANDIM

...
Devamını oku »
yeniden yeşeriyor
kurumuş sararmış özlemler
sarı sönmüş ateşler
içinde
bulutlar çiçek açmış

...
Devamını oku »
tıpkı eski amerikan sistemi gibi

savaş sonrası ekonomiler
bir araç gördü faşizm için aşılmaz yoksulluğu
sovyetlerin ayaklandırdığı sınıflar için

...
Devamını oku »
Saz ile söz ile
Bazen akide olur damlar, bazen bal

Güzelliğini süzerim göz ilen
Suların dökülür yamaçlarından

...
Devamını oku »
Güzel ülkemin tarihini doğasını denizini güneşini havası nı ziyaret etmek amaci ile güzel ülkem min güzellikler le dolu bir köyü ne bir gurup turist gelir
Misafir perveriz ya
Bir köylü vatandaş
Turistleri evine davet eder
Yemek yedirir çay içirir ayran içirir

...
Devamını oku »

İlk 1031 1032 1033 1034 1035
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL