Bir ömür geldi geçti
Acı tatlı anılar
Araların yeşeren sevgi kırıntıları
Aynı yaban laleleri gibi
Kayalıklar arasında biten
Acemice yazılsa da
Belki taşların arasından süzülen serin sular gib...
Ümidim tükenmiş ti hayalim kaybolmuştu Tükenen ümidime kapı açtın ay parem Hayata küsmüş akıl kalbe bu sıklet dolmuştu. Canım bedene döndü kasvet bitti ay parem.
Döne döne yoruldum dönme dolap dünyada. Ne dosttan vefa gördüm ne dost geldi imdada. Yarenlerim sağırdı dönmediler feryada Feryada imdat oldun beni buldun ay parem.
Güçlü olan edermiş zayıf olana eza Dosttan imdat umarken eza üstüne eza Sadece sözde imiş meğerse ahde vefa Anladım tek vefakar sen imişsin ay parem
Güneşin ziyasından fark edilmezmiş yıldız Karanlık çöktüğünde ortaya çıkar yıldız Ben karanlık yaşarken sen bana oldun yıldız Karanlığımda ayım yıldızımsın ay parem
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.