Mutlu olmanın en garantili yolu bir başkasını mutlu etmektir

Hep Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Hep" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Hep ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Hep" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Hep ile ilgili " 1000 " şiir aşağıdadır.
gece, örter hepimizi…

biz…
bir dünyanın,
yüz rengi

...
Devamını oku »


…( BİRİNCİ BÖLÜM )…


...
Devamını oku »
YAŞAYAN BU VATANA VATANIM DİYEN
IRKLAR OLARAK SANA BANA
HEPİMİZE NE HİSSETTİRİYOR
BU VATAN KAN KIRMIZI AY YILDIZLI BAYRAĞIMIZ
SİZCE VATANIMIZ BAYRAĞIMIZ HALKIMIZ

...
Devamını oku »
Hani şerbetlim bir taşımız vardı;
üzerine çıkar ufka dalardık,
ona isim vermiştik; heybetli demiştik… Oda bize sevgili…


...
Devamını oku »
çöreklenirken karanlık
ne şafaklara talip oldum hükümlü
aşkla susulan
her günün hücresinde
elimde uzayan çizgilerdeydi

...
Devamını oku »
Bir yanım yaralı hep
İnsan insanı öldürmeye devam ederken
Eller kalem yerine silahı tercih ederken


...
Devamını oku »
Dolaşırsan ülkemin her tarafı,
Tanırsın görürsün cennet vatanı,
Topraklar altında binlerce yatanı.

Dört bir yanına dostluk dağıttık,

...
Devamını oku »
Toprağa düşse
Yüreğimize kor ateş düşer
Al bayraklar asılır
Hüzünlü pencerelere
Tanımasak da, bilmesek de

...
Devamını oku »

İlk 107 108 109 110 111
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL