Sessizlik, çok kez toplumun değer ve hükümlerini sözlerden daha güçlü olarak belirtir. benjamin disraeli

Hal hal Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Hal hal" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Hal hal ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Hal hal" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Hal hal ile ilgili " 9106 " şiir aşağıdadır.
Çok yüklendim kalbime
Senden gelen habere
Diz çöktüm gönül bağladım
Sevdim , sevindim be hemşire!...


...
Devamını oku »
Dağlar engel olur bize.
Acı saplanır sinemize.
Bu ne figan bu ne feryat.

Düğümler atılır dilimize.

...
Devamını oku »
Dinle evlat öğüdü al
Bin bir çeşit hal içinde
Güzellikle doğruda kal
Bin bir çeşit hal içinden


...
Devamını oku »
mühre bağlar, acı
nehre dalar, hece
zehre banar, ucu.

kahrı çeker, küfrü

...
Devamını oku »
Sanırsın düştü bir cemre.
Aşkı ruhumu yakıp kavuran sevdiğim,
Sefan da hoş, cefan da çekinme gir gönlüme.



...
Devamını oku »
Ne söylesem
Sükût ile göçüp gitsem
Mahzunluğu yüreğimden yitirmesem

Mazlum

...
Devamını oku »
hayalini kalbime gömdüm,taştı durmadı
aklıma isyan oldun,gönlüm sana kıymadı
bilmecelere dönmüş bendeki meçhul halin



...
Devamını oku »
Sözü gelir kırk okka,
Haramı eve sokma,
Acınacak hali var.

Kefenin bezi nerde,

...
Devamını oku »
Garip voltalarin nizaminda
Gitmez oldu eza veren
Ayaklarin sakin kipranisinda

Seyri halimiz yılgın

...
Devamını oku »

İlk 469 470 471 472 473 474 475 476 477 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL