Geceler sonsuz değildir. albert camus

Hak Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Hak" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Hak ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Hak" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Hak ile ilgili " 5800 " şiir aşağıdadır.


Nereden başlayıp nasıl söylesem


...
Devamını oku »
Her gün köşe başı bana mezar olur
Yüzüme gülen dostlar,dar günde düşman olur
Sanki dert vura vura her gece beni bulur

Ömrümde bir defa yüzüm gülmedi

...
Devamını oku »


Henüz yirmiyedi oldu bu yaşım


...
Devamını oku »
HAKKTIR SEVDİĞİMİZ BİZİM
(İLAHİ)

Rabbim bizi var eyledi,

...
Devamını oku »
Benim fermanımı, dinlemez gönül.
Sende uzak olan, yerde kalsam da,
Orada benimle, durmuyor gönül.

Bana inat eder, adını anar.

...
Devamını oku »
U__Umarım her dileğin gerçek olur
R__Rüyaların gerçek olur
A__Ayrılık sana gelmesin sen herzaman gül
T__Tüm dileklerin isteklerin olur bu doğum gününde


...
Devamını oku »
Kanıyor yüreğimdeki menekşeler
Denizin yakamozunda gözyaşı
Ruhumun girdabında yoksul bir sancı
Sustur gövdemin hicranını
Gövdemde yalnızlık kanıyor

...
Devamını oku »
Nefsin seni dinler amma, Hak’la coşan dil olursa
Her an zikir eyle Mevla’yı atma kendini sefaya,
Daim yüzün güler amma, göz yaşların sel olursa.

Uyma nefse atar seni ummadığın bir cefaya

...
Devamını oku »
yancısı hala sol yanımda,
kanıma doyumsuz müptela...

gidiyorum buralardan rahat olun,
makberi de yanımda gömüyorum

...
Devamını oku »

İlk 420 421 422 423 424 425 426 427 428 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL