Unutma ki, ağzında bal olan arının, kuyruğunda da iğnesi vardır. john lyly

Gün Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Gün" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Gün ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Gün" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Gün ile ilgili " 29402 " şiir aşağıdadır.
gökte uçan kuşlara baktım
yolda yürüyen gençlere
farklıydı gittikleri yön ama
yaşamdı


...
Devamını oku »
Çekiyorum kederimi
Bilmem ne zaman alırım mezarlıkta yerimi
Bu dünya üç günlük dünya kardeşim

Bir ömrün yarısını vermişim

...
Devamını oku »
Hüzünlü gözlerim doldu dolacak
Maziyi hatırlar hüzün dolarım
Kaybolan yılları her gün ararım

Mevsimler gelirken ilkbahar yazım

...
Devamını oku »
Her geçen gün yaşlanıyor İnsanlar,
İnsan yaşlanınca sıkıntı başlar,
Fayda vermez olur türlü ilaçlar,
Saçların ağarır dökülür dişler,


...
Devamını oku »
Müşahhas
Somut
Elbet üzecekler öldürecekler bizi
Başka ne olsun ki hayat
Abd olmak için çalıştık ama aptal olduk

...
Devamını oku »
Presteki duygular çıkıyor teker teker
Başımıza yağacak karpuzdan büyük dolu
Kimlikler evli ama gönüller tümden bekar

Sorsan cami imami kıçı başı oynuyor

...
Devamını oku »
Aklımıza güneş doğsun, dur hele.
Haz almayız kötü biten öyküden,
Aklımıza güneş doğsun, dur hele.

Çok zamandır, belleğimiz viranlık,

...
Devamını oku »

İlk 653 654 655 656 657 658 659 660 661 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL