Kişilik, kendi öz düşmanını kendi öz yuvasında barındırır. bergson

Giz Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Giz" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Giz ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Giz" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Giz ile ilgili " 2406 " şiir aşağıdadır.
Duyuyor musun yürürken,
Hışırdayan yaprak seslerini.
Ağaçlar çıplak kalmış üşüyorlar,
Tir tir titriyorlar sanki.
Ya o,

...
Devamını oku »
Vurguna aşina sevdan yüzünden
Bende ki bu bahd kara mı? ak mı?
Yakmışım kendimi senli hüzünden

Ben bir şairim ki yabancı kaldım

...
Devamını oku »
Kısık da olsa alırsan o güneşi.
Damla yeter açman için çiçeğini..

Bilsen de ekilecek acının tohumları,

...
Devamını oku »
Kabus gibi her anında, her boşluğunda ve vücüdünün her zerresinde içten içe kavuran yavaş yavaş yok eden yanlışlar .
Bir yanlışa boyun eğmeli mi insan yoksa son nefesine kadar mücadele mi etmeli mi yorulan zihnine inat . . .

Aşk ... çoğu zaman şarkılarda ya da küçücük bir çikolata parçasında anlık bir duygu yoksa hayatı şekillendiren varoluşun başlangıcı mıdır?
Düşünmek onu her adımında; geriye,bugüne ve yarına bakarak . Sanki hep yanındaymışsın gibi sanki hiç gitmemişsin gibi dolu dolu yaşamak ..

...
Devamını oku »
Sevgisiz yaşamak matem!
Onulmaz dertlere tek em.
Sevginin gizemli gücü.

Âşık’ı aşka savuran,

...
Devamını oku »
ne yapsam da seni bulsam
Bir kez daha çıkarmıydın karşıma
Bakarmıydın bir daha
Konuşmasakta anlattık
Konuşmadan da anlaştık

...
Devamını oku »
Ellerim çiçek açar her sabah
telaşlı bir goncanın dikenleri kanatır
parmaklarımı bal sarhoşu arıların
vızıltıları kulaklarımda
Bahçıvanım

...
Devamını oku »
Kalbime bir ev yaptım.
Duymasınlar görmesinler.
Sevdiğimin sen olduğunu,
Başkaları bilmesin diye.
Gizli sevdamsın benim.

...
Devamını oku »
Senden yadigar hiçbir izi.
Uzanmadım ufka sensiz
Terk etmedim şafak sökmeden
Dağın yamacını.
Tek başıma kaldım

...
Devamını oku »
Hiç sönmeyen güneş gibi
Yalnız kalmış bir eş gibi
Bir şey gizli içerimde

Baharlardan,kışlardan

...
Devamını oku »

İlk 210 211 212 213 214 215 216 217 218 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL