Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs

Gen Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Gen" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Gen ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Gen" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Gen ile ilgili " 2593 " şiir aşağıdadır.
El aleme inandı hasta dediler düştü yatağa,
Milletine ters düştü asi oldu çıktı dağa,
Kendine inanan gençlerim nerede?

Yabancının kültürünü aldın kendine yamadın,

...
Devamını oku »
Yağmur girmeyen odama sesler geliyor
Yağmur sanıyorum
Ah yağmurda aşk başkadır
Ay ışığı düşer çatıma altında el bombaları
Karartma geceler yaşarım

...
Devamını oku »
Giderken dahi hatırlasınlar diye.
Ya sen gençliğim harcarken yıllarını,
Düşündün mü boşa geçmesin diye?

Ağaçların o güzelim yaprakları,

...
Devamını oku »


GENÇLİĞİM


...
Devamını oku »


GENÇLİĞİM



...
Devamını oku »
Hayallere dalan gençlik
Ağlanacak hallerine
Kahkahayla gülen gençlik

Kulağında küpe erkek

...
Devamını oku »
KİTAP OKURSA GENÇLİK
DEVAM EDER O DİNÇLİK

Yaza yaza usandım
Kitap derim ben kitap

...
Devamını oku »
Bilmediğim bir güzellikte
Seni yaşardım akşamın güzelliğinde
Saçarlını okşayan rüzgârı koklardım
Yıldızlara sorardım gülüşünü
Sessiz duvarlara bakıp düşlerken

...
Devamını oku »
Hepsi de az gelir size
Mutluluk yaşattınız bize
İsviçre’yi yıkan gençler.

Asil kandır kanınız

...
Devamını oku »

İlk 225 226 227 228 229 230 231 232 233 Son
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL