Kuvvete dayanmayan adalet aciz, adalete dayanmayan kuvvet zalimdir. pascal

Fi Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Fi" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Fi ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Fi" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Fi ile ilgili " 5417 " şiir aşağıdadır.
034. Filozof Nohutçu’ya Felsefeci Mehmet PARMASIZ, “Acaba din bu dünya için mi, yoksa öbür dünya için mi?” diye soruyor. Filozof Nohutçu, cevabı şiirle veriyor.

BİRDİR DÜNYASI


...
Devamını oku »
Nedensiz ve sebepsizce.
Uykularım kaçıyor
Gözlerim firar.
Düşündükçe çıldırıyorum sanki.
Aklım firar.

...
Devamını oku »


Ali gelebiliyordu
her yalnızlıkta

...
Devamını oku »
Allah Kerim, Allah Rahim, Allah bir
Biliyorsun O'dur her şeye kadir
Emriyle dertlerin bitecek bir bir
Allah fille değil ebabilledir.

...
Devamını oku »
Derdim dağlar aşmış gönlüm ne harab.
Dermanı sendedir çare elinde.
Güldür tüm yüzleri çektirme yarab.

İnciler dökülür yaşlı gözlerden.

...
Devamını oku »
031. Filozof Nohutçu’ya Hasan Feyzi GİRAY, “Bu Filozof Nohutçu, hayatta nelere gülüyor?” diye soruyor. Filozof Nohutçu, cevabı aşağıdaki şiirde veriyor.

VARSA GÜLERİM


...
Devamını oku »
Her an korku dolu yürekleri
Sonsuz raylı tünelleri
Kaderlerinin cilvesi
Kimi emekli olur
Kimine mezardır

...
Devamını oku »
030. Filozof Nohutçu’ya Mihrigül UYGUR, “Niye iyilikten her zaman iyilik doğmuyor?” diye soruyor. Filozof Nohutçu, cevabı aşağıdaki şiirde veriyor.

ETMEZ Kİ BİR ŞEY


...
Devamını oku »
saçların salkım saçak
gözlerinse odak
al götür beni benden
ıslansın varak
kıskansın firak

...
Devamını oku »
Komedi filmi olsun
Yüzünde gülücükler eksik olmasın
Gamzeli yanağında güller açsın
Hayır
Hayır

...
Devamını oku »

İlk 141 142 143 144 145 146 147 148 149 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL