Haksızlık sadece bir tarafta olsa davalar uzun sürmezdi. la rochefoucauld

Fi Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Fi" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Fi ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Fi" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Fi ile ilgili " 5415 " şiir aşağıdadır.
üşüyor kol kanatlar
payımıza hasret düşüyor
kim kapattı bu elleri ?
bu yelleri kim zıplattı ?
gel de dert etme gidenleri

...
Devamını oku »
Yıllar çok çabuk gitti
Bu da nefsime yetti
Dedim yapayım final.
*
Yorum bekledim boşa

...
Devamını oku »
Kurtarıcı sanır haşa.
Dış güçlere olmuş maşa.
İşi-gücü fitne fücur.

Kitabına uyduruyor.

...
Devamını oku »
Pek ayân beyândır şerde ittifak
Müttefik sandığın, işleri nifak
Fitnecinin, fitne olur işleri;
Her gün yıkımları hep ufak, ufak!

...
Devamını oku »
Firavunu yüzünü görmek yasaktı avama
Rüyasında görününce kendine Musa Pusu içinde pusu vardı aklında
Yüzümü görebilirsiniz diye haber saldı sağa sola



...
Devamını oku »
Ebabiller filleri, orduları hep yener,
Görünür ve görünmez ordu devreye girer,
Sapan taşları nice tank, füzeleri deler,
Yeter ki İnanç ile hedefe yürü yeter.

...
Devamını oku »
Kan emdi dudakları parmaklarından
Çıkınca ayaktan pembe çorapları
Tutup öptü melekler yanaklarından

Bir Filistinli çocuk öldü az önce

...
Devamını oku »

İlk 98 99 100 101 102 103 104 105 106 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL