Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld

EV Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "EV" terimini içeren şiirler listelenmektedir. EV ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "EV" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. EV ile ilgili " 4776 " şiir aşağıdadır.
yer göğe yalvarır onbir ay
gök yere yağar bir ay

taşar bardak ıslanır yer
bir öpücük kondurur arza sema

...
Devamını oku »
Kur'an mahzun
Namaz mahzun
Dua mahzun
Peygamber mahzun
Rabb mahzun!

...
Devamını oku »


Yalnızlık aldı götürdü yine beni
Bilinmeyen karanlıkların en dibine

...
Devamını oku »
Kavganın ve savaşın
Yenilmez kahramanları,
Aşkın önünde diz çökerler.
Aşk kalem gibidir, lakin
Kalemden de, kılıçtan da

...
Devamını oku »
EVİM OLDU

C engiz beye baş vurdum
E min beyin eline düştüm
R ahatsızlığı askerde aldım

...
Devamını oku »
bağrına basarak zamanın
geçerek gergefinden
ve delerek
örümcek beyinleri

...
Devamını oku »
Zorluklarda kalsak da-ulaşmalı her sağa
Yaşadığın müddetçe-ülken ve milletine
Dil uzatan olursa-karşı dur illetine
Birlik ile bütünlük-evet her şeyin başı
Küçük parça olursak-kafaya yeriz taşı

...
Devamını oku »

İlk 450 451 452 453 454 455 456 457 458 Son
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL