Hayat bir öyküye benzer, önemli yanı eserin uzun olması değil iyi olmasıdır. seneca

Edi Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Edi" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Edi ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Edi" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Edi ile ilgili " 1000 " şiir aşağıdadır.
( Özüm Geçmiş )
hayatım, kabuklarını soy da ver bu üzüntülerin
yoksa boğazımdan geçmiyor sensiz ve kanıtsız

kasten yaltaklık ettim ben bu düğümlerimize

...
Devamını oku »


Aşka yemin olsun ki bir sonbahar akşamı
Gittiğine kahredip şehri terk ediyorum

...
Devamını oku »
Çektiğimiz cezaysa, tövbe ettik diyoruz
Affını esirgersen, ne olacak halimiz
Bir değil yüz bin kere, biz tövbe ediyoruz

...
Devamını oku »
Gelir kokunu verirsin dedim ben severek gülüşünle
Aylarca bekledim gelirsin diye neler çektim bir bilsen
Ne sen geldin ne güller yetişti soldular terk edişinle

Kapkara taşları sen diye ben gönlüme bağladım

...
Devamını oku »
Kum tanesi gibi savurdu beni
Dostum diye sinesine yaslandım
Kızgın çöller gibi kavurdu beni

Allah bilir ben gayıbı bilemem

...
Devamını oku »

Birkaç tane dörtlük yazan,
Hemen olur mu ozan?
Ozanlık bedava mı?

...
Devamını oku »
Kalmadı bu aşktan umut diyorsun
Bensiz bir köşede somurt diyorsun
Terk edipte gitmek yok kitabımda

Ağzından çıkanı kulağım duymaz

...
Devamını oku »

İlk 98 99 100 101 102
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL