Mutlu olmanın en garantili yolu bir başkasını mutlu etmektir

E.s.k.i Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "E.s.k.i" terimini içeren şiirler listelenmektedir. E.s.k.i ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "E.s.k.i" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. E.s.k.i ile ilgili " 1000 " şiir aşağıdadır.
Babanın toprağının
Annenin toprağından
Daha yalnızlığını
............................


...
Devamını oku »
gökyüzüne bak,
mavi ile beyaz meç etmiş,
martı ile güvercin cenk etmiş,
bana bana diye diye,


...
Devamını oku »
Geçmiṣi bu günü yoğurup yarınlara çimento görevi yapma gayretinde mürekkebim. Kalınca surlar örüyor büyüklerimden dinlediklerim yarınlara, yıkılmasın istiyor yüreğim kıtalarda mısra mısra kafiyeleṣen yaṣanmıṣlıklar gelecek nesillerimeze hoṣ nidalarla.
Bu minval üzere çıktım bu ṣiir yolculuğuma Emirdağ köylerinin tamamına ṣiir yazmaya niyetlendiğim vakit.
Çok zaman aldı köylerimiz hakkında ṣiir'e konu olacak köyler ile örtüṣen pınar,kuyu,çeṣme,dağ,dere, yaṣanmıṣ bir sevda, evlilik ayrılık, zorbalık, yokluk, gurbet, cineyet,ihanet vesair bilgileri edindikten sonra randevu aldım kağıttan kaleme.
Gurbette olmam hasebiyle her köyden bilgi edinmek zor olsada Googleden Wikipedia dan ve ulaṣabildiğim köylülerden, dahada ileri hareket ederek telefon numaralarını elde ettiğim muhtarlardan her köy hakkında ṣiire katkısı olacak kadar nüans lar yakalamak nasip oldu.
Bu konuda yaṣadığım ilginç bir telefon görüṣmemi paylaṣmak istiyorum ; İṣ sonrası istirahata çekildim ve köylerimiz hakkında bilgi edinmeye devam ediyorum.

...
Devamını oku »
Son damla yaş gözümden süzülmeden
Hasretin beni güçsüz düşürmeden
Sevda ateşi yüreğimi kül etmeden
Bahtım, kaderim, bana küsmeden

...
Devamını oku »
☪🥀࿐🥀☭
Senden sonra Eylül geldi..
Hüzün oldu biliyormusun,
Oysa Eylül ikinci bahardı,
Sevgiye kucak açan renk cümbüşüydü,

...
Devamını oku »
Bu hangi zamanın
sabahıydı?
Kuşlar cıvıl cıvıl bahçemde...
Ve kekik kokusu sarmış her yeri.
Besledim yine kedileri.

...
Devamını oku »
İçimden ağlamak geliyor, ağlayamıyorum.
Sanki hüzün bir duvar, yıkamıyorum.
Ne zaman dertlere dalsam,
İçimdeki fırtınayı susturamıyorum.

...
Devamını oku »
Nice karlar yağdı üzerime,
Bedenimi ısıtan güneşin adını
Sen koydum.
Eridim aktım bir su misali

...
Devamını oku »
Evet nefret ediyorum senden
Nefret ediyorum çünkü
Ben ne zaman
Senin sesini duysam

...
Devamını oku »
Sefil sokak,
Başlar yalnızlığın enkazı...
Görünüş,
Ve de aklın almaya zamansız,
Vefat edip gidenin yarının anlatacağı.

...
Devamını oku »

İlk 7824 7825 7826 7827 7828
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL