Kendinizi temiz ve parlak tutsanız iyi edersiniz; çünkü arkasına geçip dünyayı görmeniz gereken pencere sizsiniz. george bernard shaw

Dev Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Dev" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Dev ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Dev" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Dev ile ilgili " 3538 " şiir aşağıdadır.

Köşe başlarında kıstırılmış

Çaresiz p/uslu devinimler...

...
Devamını oku »
Koca cihân değildir Ankara ve Çankaya

Başını kuma sokma, devekuşu misâli
Senden insanlık bekler Afrikalı ahâli


...
Devamını oku »
Siyah Afrikalıʼyı sevmez beyaz haşeri

İslamʼda ,,milliyetçilikˮ, yok, bunu kafana sok
Sanki bu din Türke var tek Kofi Annanʼa yok


...
Devamını oku »
-Oğlum o resimdeki baban-
-Anne babam nerede?-
-Baban öldü-
-Anne öldü ne demek!-
-Ölmek sonsuzluğun soğuk soluğunu hissetmek demek oğlum-

...
Devamını oku »
YEDİ DEVLET BİR MİLLET

Evvelimiz aynı ahiri aynı
Yedi devlet bir milletin nesliyiz
Batınımız belli, zahiri aynı

...
Devamını oku »
"Senle olmaz"larını kulağıma fısıldayıp giderken
Dilim , dilim dilim dilimlendi
Yüreğimdeki "gitme"ler ise boğazımda sur oldu :
"Sus" oldu.

...
Devamını oku »
İçimde ki bu büyüme arzusu nedensiz

Devrikken cümlemiz ve biz


...
Devamını oku »
Kıyma devlet Artvin'ime
Yakma bizi har içinde
Kıyma devlet Artvin'ime

Gök kararır zehir yağar

...
Devamını oku »

İlk 241 242 243 244 245 246 247 248 249 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL