Mutlu olmanın en garantili yolu bir başkasını mutlu etmektir

Dağlar Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Dağlar" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Dağlar ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Dağlar" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Dağlar ile ilgili " 1000 " şiir aşağıdadır.
Geçit vermiyor dağlar, dağlar kara boyandı
Hasret ateşi yandı kara bağrın üstünde
Bir ben yansam gam yemem, benimle yar da yandı

Ayrılıklar üstüne yazılınca yazgılar

...
Devamını oku »
Gönlümü gam keder bürüdü dağlar
Sebep olanların ocağı söne
Ömrüm gurbet elde çürüdü dağlar

Gurbette ağzımda kalmadı dişim

...
Devamını oku »
Ne güzeldi elin dağlar
Yol vermedi geçecektim
Engebeli belin dağlar

Senden almışım nidamı

...
Devamını oku »
BU DÜNYANIN NERESİ
DOĞAYLA BÜTÜNLEŞMEN BİLE
BİRDE İŞİN CABASI

DAHA SANA ULAŞAMADAN

...
Devamını oku »
Kekik kokulu dağlar;
Hayatın ta kendisi.
Temiz hava, bol güneş, oksijen!...
Şehir bunlardan hangisi?

...
Devamını oku »

Hüzünlüyüm desem gönül alır mı
azrail'e sorsam canım alır mı
yüreğim yaralı adım kalır mı

...
Devamını oku »

gün olur kırılır dalgalar denizlerine
sonra, çılgın bir rüzgar gelir, eser sahillerinde
kıyısına vurur umutların, bir gece sessizliğinde
son limanına uğramış bir gemi gibi

...
Devamını oku »
Eteği menevişli bir dağ köyünde
El değmemiş bakire güzelliğinde
Çığlığım yankılanmış kırk gün kırk gece

Ne zaman yüce bir Dağın dalsam seyrine

...
Devamını oku »

İlk 110 111 112 113 114
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL