Kadınlar zayıftır;ama analar kuvvetlidir! victor hugo

Can Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Can" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Can ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Can" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Can ile ilgili " 1000 " şiir aşağıdadır.
YOK ETMEKMİ BİZLİĞİMİZİ
KÖR ETMEKMİ GÖZLERİMİZİ
SÖYLEYİN YAPABİLİRMİSİNİZ

AY İLE YILDIZIMIZI

...
Devamını oku »
Yazmak için zaman gerek.O zamandada milyonlarca yeni düşünce.Aklıma her gün gelen o düşünceler kalemin başına geçince yok oluyor sanki.Nereye uçuyorla bilmiyorum ama yüreğimin derinliklerinde oldukları kesin.Onların bağımlısı olmuş gibiyim.Düşünmeden duramıyorum.Ve bazen onlarla öyle boşluğa dalıyorum ki nefes alıp almadığımın bile farkında olamıyorum.
Uzun zamandır yazmıyorum.Yazmaya anlam yükleyemiyorum.Sessizliğimin arkası doluyken bir türlü konuşturamıyorum kalemimi defterime karşı.
Bazen ağlıyorum.Gözlerimden yaş bile akmıyor.Ağlıyorum.Gözyaşlarımda yokluğuma ağlıyor belki, farketmiyorum.
Nerede ruhum?
Sahi nerede benim hayallerim?

...
Devamını oku »
Miski amber kokusu dolar aşiyanıma
Yokluğunu düşünmek bile bu kadar zorken
Yokluğunu hissetmek kör kurşun sol yanıma

Anaya gülmeyen yüz, yazık etmiştir dünü

...
Devamını oku »
Ömür boyu kalbim tapulu cano
Sanmaki aşkımı bir anlık meğil
Gözlere bu aşık çarpılı cano

Aboneyim sana tutkunluk bende

...
Devamını oku »
İşte o sıkıntı içindeyim Şuan Nedense
İstedigimin Peşinden koşmaktan mı ki
Yoksa ARzu Ettigimin Yanında olmak hissi mi
Nedenini cözemedigim Bir sıkındı var içimde


...
Devamını oku »
Gözlerim dağlandı dil kilitlendi
Ne var ise döktüm özüm den yana
Kollarım bağlandı yol kilitlendi.
***
Kuru pınar gibi içe akarım

...
Devamını oku »
İlmek ilmek takıldın boyunlara..
Seni büken eller şimdi hani ?
Hani gelmezdik oyunlara..!

Bir sor aklına, bu kanunu kim yazdı,

...
Devamını oku »
ne çok borcu var bakışlarımın
söyle hangi yıldızı tutayım
her şey değer sevgili senin için
yıldızları görüyorum
bense seni arıyordum mehtabın içinde

...
Devamını oku »
Acı kapıyı çaldı üzgün nazli can
Allah'tan sonra sanki ona tapardı
Toprak kıskanıp aldı üzgün nazlı can

Kış yaşıyor gelmiyor baharı yazı

...
Devamını oku »
Nasılsın can
Sana lime lime
Bir yürekle yazıyorum
Nasılsın can

...
Devamını oku »

İlk 824 825 826 827 828
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL