Önemli olan insanlar, diğer herkesin önemli olduğunun da en çok farkında olanlardır. robert zend

Bir Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Bir" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Bir ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Bir" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Bir ile ilgili " 83902 " şiir aşağıdadır.
İnananların gözlerini kapatıp mutlu olduğu zamanlardayız
Tuzaklarla dikenlerle dolu dar patikalardayız
Umudumuz bir mucize birkıyamet hep rüyadayız

Güzelmi çirkinmi hayırlımı hayırsızmı bilmem kaderimiz

...
Devamını oku »
Bazen hiç unutamadığın bir dostunu.
Arada zamanın geçmesini istersin hızlıca
Kafanda kurduğun hayallerine heba edercesine.

Arada okyanustaki gel gitlere bakakalırsın anlamaya

...
Devamını oku »
oyunun yazarı ve yönetmeni bir kişidir oyunun esas amacı
insanın kendini tanıması bir olanı tanıyıp sırrı çözmesidir
bir tek ona boyun eğmesidir insanlarsa oyunun gerçek
amacını bilmediklerinden unuttuklarından herkes kendine


...
Devamını oku »
Düşündük mü acaba neden yaşıyor zillet
Nebi`mizin kurduğu Medine`deki devlet;
Bir kenara itilmiş başı boş bir ümmetiz

Küfrün" tûfânındayız",düzenden iz kalmadı

...
Devamını oku »
Arzincan’da Bir Can Var

Arzincan’da bir can var,
Kâinâta can verir sanki.
Cemâlinde tecelli var,

...
Devamını oku »
Ya da böyle durumlarda sağlık sorunu yaşayan
Yakınınızın yanında yalnız bırakıldığınızda
Hayatın sınırlarının öyle çok büyük
Haritalarla gösterildiği gibi olmadığını anlıyorsunuz !
Gülümsemesini ağlamasını bilen ama

...
Devamını oku »
gözyaşımın yansıması sele dönüyor
Yüreğim yine kurak mevsimlerde
Rüzgar üzerimdeki tozu kaldırsada
Geçmişin izi yarına benden yakın kalıyor
Anladım ki

...
Devamını oku »
zehirli kireçle sıvanmış meğer
sormuştum kim çaldı sevgi nurunu
mücrim ellerini ovanmış meğer

anlamadım nasıl düştüm bu gaffa

...
Devamını oku »
Oyuna adapte bakan gözler de
Tahrik hamleleri var her sözlerde
Bir tek umudumuz sensin bilesin

Bir tek umut kaldı senle doğacak

...
Devamını oku »
Güneş vurdukça kabuğun parlıyor, bir elmas gibi. Kanatlarını açıp havalandığında, sanki bir anlığına kırmızı bir yıldız kayıyor gökyüzünden. Bir çocuğun parmağına konduğunda, minik bir gülücük yayılıyor etrafa. O minik ayaklarınla yürüyüşün, telaşsız ama kararlı. Hayatın karmaşasına inat, sakinliği ve zarafeti temsil ediyorsun.

Uğur getirmen bekleniyor senden. Oysa senin varlığın zaten yeterli bir uğur değil mi? Doğanın o ince zanaatının, o kusursuz dengenin bir parçası olduğunu görmek... İşte bu, başlı başına bir armağan.


...
Devamını oku »

İlk 451 452 453 454 455 456 457 458 459 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL