Her ruh, yeniden düzenleme ihtiyacı duyan bir melodidir. stephane mallarme

Bey Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Bey" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Bey ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Bey" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Bey ile ilgili " 6928 " şiir aşağıdadır.
Duyan yok onlarca yıldır bu yara kanıyor
Bak Yahudi Kudüs’ü başkent diye anıyor
Misket bombaları ile Filistin yanıyor
Ataist Castro kadar olamadı Selman bey
*

...
Devamını oku »
Ben mi dikkatsizim? Talih mi Yattı?
Sivrittiğim çöpler , gözüme battı.

Ahmet AYAZ

...
Devamını oku »



yüreğimde ılık ılık sevgin geziniyor

...
Devamını oku »
Kaç katran karası gecenin,
imzası var o gözlerde?
Yürek;
Alev alevken edilen her ah,
Bir ilmek oldu sökülmeyen...

...
Devamını oku »
Beyoğlu'unda bir cumartesi gecesi ..
Rakı kokuları geliyor burnuma
Yan masalarda müthiş hikayeler var
Henüz anlatılmamış ve yazılmamış

...
Devamını oku »
Çiçek çiçek ol esrarı arıya.
Dönüştü hasretten rengi sarıya;
Ballar ehli beyti, söyler aşk ile.

Hüseyni sevdaya meftun gönüller,

...
Devamını oku »
Harca harca yine muhalifler bitmiyor
Genel başkan gibi muhalefet etmiyor
Beyefendi seçimde sandığa gitmiyor
Kemal bey AKP ye çalışıyor bilesiniz
*

...
Devamını oku »
Pamuk gibi yüreğin
Beyaz bir sayfa gibisin
Kalbinde yok kötülük
Sen su gibisin
Sen pamuk gibisin

...
Devamını oku »

İlk 220 221 222 223 224 225 226 227 228 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL