Milletin bağrında temiz bir nesil yetişiyor. bu eseri ona bırakacağım, gözüm arkada kalmayacak. m. kemal atatürk

Bahar Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Bahar" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Bahar ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Bahar" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Bahar ile ilgili " 6624 " şiir aşağıdadır.
Habersiz düşen misafir
Penceremi okşayan sabah
Yüzümde gül buğusu
Rengi uzak / kiminde ikinci
Kepenk arası süzme ışık

...
Devamını oku »
ve bir hikmet aradım
sanki çay kaşığının sesiydi
babamın
şıkır şıkır
bir sabah senfonisi gibi

...
Devamını oku »

yalnızlık denizinini dalgalarını
vurma öyle hazin hazin kıyılarıma
içimi acıtıyor

...
Devamını oku »
uzunca süredir kuşluk seyrediyorum
uykusuzum
/huzursuzum
gözlerim ağlamak istedikçe susuyor

...
Devamını oku »
Yüreğim kokuna hasrettir benim
Özlemle büyür bu sevdam benim
Seni baharım gibi düşünüyorum

Acıları düşünür nemli yüreğim

...
Devamını oku »
Soldurma gönül bahcesinde cicekleri
Koy kalbini avuclarima
Gözlerinin mavisini yasat bana
Maviyi birkez daha seveyim .


...
Devamını oku »
Mevsimidir artık
Sevecen gülüşlerinin

BAhar geldi
MEvsimidir artık

...
Devamını oku »
Ateşi gözlerinden aldım
Parmak izim gibi
İçimde çağlarken düş/ün


...
Devamını oku »

İlk 621 622 623 624 625 626 627 628 629 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL