MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Kötü Bayramlar Türkiye
ezop

Kötü Bayramlar Türkiye


iyi bayramlar demeye cesaretiniz var mi? Hic birsey olmamis gibi güzel yemekler esliginde tatlilar yiyerek her sey cok güzelmis gibi ve hic bir sorun yokmus gibi yani herkes hayatindan son derece mutluymus gibi davranabilirmisiniz? Eger yapabiliyorsaniz hemen derhal bir aynaya bakin ve insanliginizi sorgulayin.
Kötü bayramlar yeni Türkiye. Google da son dönemde verilen sehit sayilariyla ilgili bir arama yaparsaniz hic bir bilgiye ulasamazsiniz. Sehitlerimiz yeni Türkiyenin sansürüne takilmis. Sehitlerimizin cocuklari, geride biraktiklari iyi bayramlar diyebiliyor mu?
Son dönemde planli bir sekilde patlatilan bombalarla kac masum vatandasimiz öldü? Acisi o kadar taze ki, sizce bu yakinini yitirenler iyi bayramlar diye biliyor mu? Kadina yapilan siddet korkutucu boyutta. Kurtulus savasinda kahramanca vatanimizi düsmana karsi savunan, cephede kocasiyla, ogluyla savasan kahraman kadinlarimiz, cumhuriyetin ilaniyla dünya nin pek cok ülkesinde kadina verilmeyen secme ve secilme sansini elde eden degerli kadinlarimiz. Bu kadinlarimiz yeni Türkiye de fazlasiyla siddete, fazlasiyla cinayete, fazlasiyla tecavüze, fazlasiyla hakaret maruz kaldi. Yeni Türkiye de kadinin adi yok. Bu kadinlarimiz iyi bayramlar diyebiliyor mu? Hele ENSAR VAKFI vakasi 2012-2015 yýllarý arasýnda, 9-10 yaþlarýnda çok sayýda çocuða tecavüz edildi. Bu cocuklardan biri sizin evladiniz olsaydi ne hissederdiniz. Illaki sizin evladiniz mi olmaliydi o cocuklarin ailelerinin acilarini anlayabilmek icin. Bu cocuklar iyi bayramlar diyebiliyor mu?
Cumhuriyet geldi diye aglayanlarin torunu yani abd, israil ve bati nin piyonunun “Ben Ortadogu Projesinin Es Baskaniyim” demesiyle baslayan ortadogu batakligini unutabildiniz mi? Orada kazan hala kayniyor ve insanlar öldürülüyor kadinlar, kizlar tecavüze ugruyor. Allah adina cihat yapiliyor ve bu cihat kan akitmaktan geciyor. Eger Tanri kendi adina kan akitilmasini buyurduysa kuluna ben bu dini de Tanriyi da kabul etmiyorum. Kücücük yezidi kizlarini müslüman yapip sonrada sokak ortasinda satan, o kizlari almak icin o meydanlari dolduran ve o kücük kizi alip kendine helal görerek yataga sokan zihniyetle ayni dinde olmak istemiyorum.
Kücükken yüzdügümüz, kumsalinda kumdan kaleler yaptigimiz ege denizimde kac mülteci boguldu ve cesetleri kiyiya vurdu. Simdi egede yüzmeye utaniyor insan. Yazdikca ruhu bunaliyor insanin okudukca mideniz bulaniyor mu? Simdi yiyebilirsiniz yaptiginiz güzel yemekleri ve tatlilari. Simdi diyebilirsiniz birbirinize iyi bayramlar. Ama ben inatla Kötü Bayramlar Yeni Türkiye demeye devam edecegim. Cünkü siz iyi dedikce, birileri Türkiyeyi öldürüyor yok ediyor. Uyanin Türkiyede iyi birsey yok hersey kötü ve gittikce kötüye gidiyor. Sesinizi yükseltin bir patlamaya kurban gitmeden önce... Memleketi din istismarcilarindan kurtarmaya mecburuz. Ve mecburuz vatan hainlerini bir kez daha Izmir den denize dökmeye. Korkmayan muhtac oldugumuz kudret damarlarimizda ki asil kanda mevcut.
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.