İnsan ihtiyar olmaya karar verdiği gün ihtiyarlar. jean anoilh

Aç Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Aç" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Aç ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Aç" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. ile ilgili " 4244 " şiir aşağıdadır.
Umut açıyor hayat.
Sabahtanmı dersin gündenmi,
Sevinç açıyor dallar.
Huzur kokuyor yollar..


...
Devamını oku »
Bugün olmazsa yarın
Senin banada kalır
Bİr karışsa toprağın.

Açıl toprak açıl

...
Devamını oku »
Açmayan çiçeğim.
Yüreğim hep yaralı, kırgın.
Doğmayan umutlara sancılıyım
Toprağından sürgün bir fidan..
Kalmış ıssızda.

...
Devamını oku »
Yaşayanın cezasını yaradan versin
Seven insan çok az,artık seven gelsin
Aşka çok açım,Beni seven beni bulsun

Çiçekler açmış artık tek tek solsun

...
Devamını oku »
Var git yolun açık olsun.
Olmadın evvel ve ahir.
Var git yolun açık olsun.

Düşünüp olmadın sakin.

...
Devamını oku »
tertemiz

nasıl olacak
başlamak sıfırdan


...
Devamını oku »
Kor düştüğü yeri yakar,
Feryadımız arşa çıkar ,
Burcu burcu şehit kokar
Güller açar Filistin’de


...
Devamını oku »
Fetih kapıları açılır bir gün.
Sadık eri isem ben bu davanın,
Geçit vermez dağlar aşılır bir gün.

Bağrımı güllere boyayıp ötsem,

...
Devamını oku »
gece
kara bir sığınak
sana sığınmak mı
yasak

...
Devamını oku »
Seviyor,sevmiyor fallarından,
Oysa;gözlerde ki
Sözlerin derinliği,
Derin denizlere,
Yelken açmış

...
Devamını oku »

İlk 377 378 379 380 381 382 383 384 385 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL