Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Onur BİLGE
Onur BİLGE

53 - ÜÇ ÖĞÜT

Yorum

53 - ÜÇ ÖĞÜT

7

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

973

Okunma

53 - ÜÇ ÖĞÜT

53 - ÜÇ ÖĞÜT

Onur BİLGE

Beklenen öğrenciler, nihayet öğretmenleri ve koordinatörleri ile geldiler. Hızlıca tanışma faslından sonra hemen bir toplantı yaptılar. Rollerini ezberleyemeyenler mazeret beyan ettiler. Üniversite giriş sınavı nedeniyle yeteri kadar çalışamadıklarını söylediler. Bazıları ezberlediklerini söylediler ama kendilerine güvenleri olmadığından yakındılar. Öğretmenleri onlara kızdı. Yüzünü ekşiterek, surat asarak tavır koydu. Biraz da sert çıktı. Çocukları iyice örseledi. Moralleri bozuldu. Cesaretleri kırıldı. Dönüp, koordinatörden özür diledi. Gerçekten çok mahcuptu. Esmer olmasına rağmen yanaklarının kızardığı fark ediliyordu. Hırsını alamadı, epey bir söylendi durdu.

Sanki üzerine vazifeymiş gibi Define kalktı, konferans verircesine çocuklara tiyatro hakkında bir şeyler anlatmaya başladı. Hızını alamadı, oyunculuk hayatından kesitler anlattı. Zannettim ki tüm tiyatro hayatını

1001 GECE ÖYKÜLERİ - 3

SEVDA - LİMAN YAYINLARI

KİTAP TEMİN ADRESİ: M. Şerikan KARA : 0 536 275 90 15

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
53 - üç öğüt Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz 53 - üç öğüt yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
53 - ÜÇ ÖĞÜT yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ZEKİ CENNET
ZEKİ CENNET, @zekicennet
28.2.2012 10:17:03
BAŞARILAR DİLERİM ÜSTADIM DUYGULAR SU GİBİ AKMIŞ ANLAMLI ESERİ KUTLARIM SLM.
Ahmet Sargın
Ahmet Sargın, @ahmetsargin
28.2.2012 08:54:16
Gönlüne saglık
Değerli kardeşim Uzun olsada çok akıcıymış
Paylaşımın için teşekkürler
Aynur Engindeniz
Aynur Engindeniz, @aynurengindeniz
29.5.2009 20:15:49
tebrik ederim...her zamanki tadında :)
kader_48can
kader_48can, @kader-48can
29.5.2009 11:03:07
Anladım ki annem bana üç öğüt vermek istiyor. Bunlardan ilki; gönül kimi severse, güzel odur. İkincisi; üzerine vazife olmayan işe karışma! Sonuncusu da; kimseye güvenme!

çok güzeldi yazınız..bu üç öğüte ben de çok dikkat ederim..
kutlarım sevgili onur..
Nermin Kaçar
Nermin Kaçar, @nerminkacar
29.5.2009 09:16:38
10 puan verdi
Yine harika bir bölüm . evet o üç öğüt çok işe yarıyor ve kesinlikle. Yazınızı herzaman olduğu gibi yine zevkle okdum Üstadem. Allah senden razı olsun. Sağlıkla, sıhhatle ...
UÇUK
UÇUK, @ucuk
29.5.2009 08:59:18
sizden mükemmel bir yazı daha okudum..nasihat verir gibi bir roman okudum..
saygılarımla..
Abdullah Arslan
Abdullah Arslan, @abdullaharslan
29.5.2009 01:37:12
10 puan verdi
DİZİ İZLERCESİNE ÖYKÜLERİ OKUYORUZ. YAZARIMIZI KUTLAR, BAŞARILAR DİLERİM. SAYGILARIMLA.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL