Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
ADEM İMDAT KESİCİ
ADEM İMDAT KESİCİ
VİP ÜYE

ÇAĞIMIZIN EN BÜYÜK HASTALIKLARI

Yorum

ÇAĞIMIZIN EN BÜYÜK HASTALIKLARI

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

145

Okunma

ÇAĞIMIZIN EN BÜYÜK HASTALIKLARI

1- GÖSTERİŞ
2- SEVGİ YOKSUNLUĞU
3- DOYMAYAN NEFİS
4- MERHAMETSİZLİK
5- CİNSEL SAPKINLIK
6- ALDATMA
7- BÜYÜKLERE İTAATSİZLİK
8- İMAN EKSİKLİĞİ
9- VEFASIZLIK
10- KİTAP OKUMAMAK
11- BENCİLLİK
12- KISKANÇLIK
13- SAYGISIZLIK
14- SADAKATSİZLİK
15- ÖZENTİ
16- İSRAF
17- ARAŞTIRMAMAK
18- UKALALIK
19- EDEPSİZLİK
20- YALAN KONUŞMAK
21- SAHTEKÂRLIK
22- İFTİRA
23- KURGU
24- ALGI
25- TİYATRO
26- KUMPAS
27- CEHALET
28- DOYMAYAN GÖZ
29- EGO/BENLİK
30- EMPATİ YOKSUNLUĞU
31- VİCDAN EKSİKLİĞİ
32- AKIL YOKSUNLUĞU

Yazıyı Hazırlayan:
ADEM İMDAT KESİCİ

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Çağımızın en büyük hastalıkları Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Çağımızın en büyük hastalıkları yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇAĞIMIZIN EN BÜYÜK HASTALIKLARI yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL