Suat Zobu
325 şiiri ve 135 yazısı kayıtlı Takip Et

Uyarıyorum ! dolandırıcılık



Uyarıyorum ! Dolandırıcılık

Bana bir mesaj geldi.

Evet, evet bu siteye. Mesaj uyarısı yanıp sönüyor. Açtım okudum. İngilizce bir mesaj. Çevirisine baktım.

İşte mesaj, işte çevirisi:

"Greetings,

How are you today,hope fine i read your profile before contacting you, I have a business deal for you
from a profitable source, kindly get back to me
for more details.Here is my e-mail (pro.arnaudmouss@yahoo.com)
Best Regard

pro. Arnaud Moussavou"

"Selamlar,

Bugün nasılsın, umarım iyisindir seninle iletişime geçmeden önce senin profilini okudum senin için bir iş anlaşmam var
Kârlı bir kaynaktan, lütfen bana geri dön
daha fazla bilgi için. Burada benim e-postam (pro.arnaudmouss@yahoo.com)
Saygılarımla

pro. Arnaud Moussavou"

***

Telefona, mail adresimize falan mesaj gelirdi de bu site üzerinden geleceğini düşünemezdim bile. Belki bu mesaj çoğunuza gelmiştir.

Buradan site yönetimini de uyarıyorum.

Lütfen dikkatli olalım arkadaşlar.

***

Şimdiden herkese sağlıklı, mutlu yıllar diliyorum..

Suat Zobu

.


Beğen

Suat Zobu
Kayıt Tarihi:28 Aralık 2018 Cuma 21:02:46

UYARıYORUM ! DOLANDıRıCıLıK YAZISI'NA YORUM YAP
"Uyarıyorum ! Dolandırıcılık" başlıklı yazı ile ilgili
düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi diğer okuyucular ile paylaşın.


YORUMLAR
Yeganem
25 Nisan 2019 Perşembe 01:02:20
Size gelen tanımadığınız hiçbir mesajı açmayın ıpileri almak için trojan atıyorlarmış mesajlarla teknisyenim öyle demişti.o reklamlarla dolaşanlar dolandırıcılar kötü niyetliler denilmekte.Selam ve dua ile.

Cevap Yaz
KaanBerat
31 Aralık 2018 Pazartesi 00:27:03
geçmiş olsun SUAT Bey.
Site yönetimi gerekeni yapmıştır umarım.

Cevap Yaz
Den(iz)
29 Aralık 2018 Cumartesi 12:37:13
Şimdi üye sitede ben bir cevap vermiştim aynı mesajdı.Ne diyecekseniz buradan söyleyin gibi bir cevaptı. Verdiğim cevaba cevap geldi. Profosyonel bir olay mı yoksa biri hepimizle dalgamı geçiyor bilmiyorum ama cidden mide bulandırıcı. Uyarı yazısı asmanız iyi olmuş. Teşekkür ederim.

Sevgilerimle

Cevap Yaz
Bir Eflatun Ölüm
29 Aralık 2018 Cumartesi 12:31:16
Aynı mesaj bana da geldi.

Cevap Yaz
Nuh Comba
29 Aralık 2018 Cumartesi 11:39:22
Greetings,

How are you today,hope fine i read your profile before contacting you, I have a business deal for you
from a profitable source, kindly get back to me
for more details.Here is my e-mail (pro.arnaudmouss@yahoo.com)
Best Regard

pro. Arnaud Moussavou

Selamlar,

Bugün nasılsın, umarım iyisindir seninle iletişime geçmeden önce senin profilini okudum senin için bir iş anlaşmam var
Kârlı bir kaynaktan, lütfen bana geri dön
daha fazla bilgi için. Burada benim e-postam (pro.arnaudmouss@yahoo.com)
Saygılarımla

pro. Arnaud Moussavou

Cevap Yaz
Ahmet Zeytinci
29 Aralık 2018 Cumartesi 09:52:21
Dikkatli olmak lazım, oltayı atıyorlar kim yakalanırsa artık...

Cevap Yaz
Alibaba
29 Aralık 2018 Cumartesi 07:57:23
Anladığım kadarıyla site yönetiminda zafiyet var.
Üye işlemleri kaplumbağa hızıyla yapılırken, bu tür denetimlerde de pasif kalınıyor demek ki.
Nice sağlıklı, mutlu yıllar dilerim abim.

Cevap Yaz
7TEPE
29 Aralık 2018 Cumartesi 07:21:23
aynısından bana da geldi

Cevap Yaz
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Edebiyatdefteri.com'u kullanarak Çerez Politikamızı kabul etmiş sayılırsınız.