Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Bayram KAYA 1
Bayram KAYA 1

Alan, Alan Etkisi Ve Alan Yönü 12

Yorum

Alan, Alan Etkisi Ve Alan Yönü 12

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

458

Okunma

Alan, Alan Etkisi Ve Alan Yönü 12

Aksayan süreçle alan yönü akış içine katılan 4 kişi, sekiz saatlik sürenin "beş saatini aynı anda dördü birden çalışır olacaklar". Yani bir kişinin 4 gün 32 saatte bitireceği bir inşaat; 4 parçaya ayrılmakla bir işi 4 kişiye aksak başlayıp aksak biten süre içinde sürenin yarıdan fazlasını birlikte (kolektif) çalışmanın iş bölüşümü nedenle süreç; "bir günde ve aksak başlama ve aksak bitiş nedenle 11 saatte bitecektir.

İşte bir işi 4 günde bitmek yerine bir günde bitmek. 32 saatte bitmek yerine 11 saatte bitmek alan yönünde olmakla alan etkisiyle ortaya konan iş birliği olmakla kolektif güç olan zamandan ve emekten tutumdu. Siz zamandan ve emekten gücü daha da sıkıştırabilirsiniz (azaltabilirsiniz).

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Alan, alan etkisi ve alan yönü 12 Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Alan, alan etkisi ve alan yönü 12 yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Alan, Alan Etkisi Ve Alan Yönü 12 yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL