İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
gezgin imgeler
gezgin imgeler

hor kıskançlık ve tanrı..

Yorum

hor kıskançlık ve tanrı..

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

813

Okunma

hor kıskançlık ve tanrı..

yadsınamaz bir gerçek vardır ki düşünce çizelgesinin uğrattığı rizikoyu önlemenin çareleri vardır.
bir gerçek ön planda ise ve kendi varlığından habersiz yaşıyorsa bu onun yarattığı kiriminal duygusundaki bozukluktur.

yaşamı yaşanır kılan bir gerçekte ölmüş ruhların insanlarla irtibat haline geçtikleri ve bu gerçeklikle aşk duygusunda kalabildikleridir.hiçbir düşünce harmonik olarak tutturulmaz bir fedakarlığı tanrıda gaye olarak bulmaz.tanrıda bulunması mutlak bir cihet de toplumun yalnızlık duygusunu çökertmektir.
empati kurarak düşünülen bir tanrı mutlak olarak toplumun yalnızlık deşifresini ve de ruhların mevcudiyetinin kendi kebrinden ve de aşkın kibrinden çıktığını söyleyebiliriz
.hor görülen düşünce kıskançlığa kıskançlık kibre bir alet mekanizmasıdır.
bu düşüncelerle birleşince tanrının mekanizmik yapısı ortaya çıkar.
Kendisiyle düşünen insanı başına buyruk sayan kendinden düşünen insanı yok sayan kendisini arayan adayan insanı arayışında kolaylık gösterecek durumda ve de kendini bilmeden yarattıklarının üzerinde kendi anlayışını buldurmaya yönelik kendinde bulan kendinde arayan başkasının durumunu kendisi gibi sayan kendindeki buluşları toplumun kendisini tanıması için kolaylıklar sayan

Kurdanla dişini karıştırma
Kürtleri sevme
Ayakları ovuşturma
Maçoluğundan taviz ver
Kendini yiyip bitirme
Hakaretleri boşa çal
Düşüncelerinle oyna
Dilediğin insanla çalış
Tesir ver
Aşkını verip bukalemun gibi sırıtma
Oyna çiz kendini gebertme...
Naylon verip yakma kendini
çıtlatma parmaklarını

..



Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Hor kıskançlık ve tanrı.. Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Hor kıskançlık ve tanrı.. yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
hor kıskançlık ve tanrı.. yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL