Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
tu
tugrulahmetpekel

İKİNCİ HAYATIM

Yorum

İKİNCİ HAYATIM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

520

Okunma

İKİNCİ HAYATIM

İKİNCİ HAYATIM


Yaşama son bakışın nasıl bir şey olduğunu ancak o anı yaşayan bilir. Dünyaya son bir bakış, nefes almak istiyorsun alamıyorsun. Bir daha deniyorsun olmuyor. Ne mümkün nefes almak son gördüğün ve hatırladığın Bir ambulansın sedyesine alınışın oluyor. Ambulansa bindiriliyorsun, duyduğun son sesler kızının feryatları oluyor. ‘’ Niye gitmiyorsunuz, bu araba niye duruyor’’ Kendimi yavaş, yavaş ölümün karanlık kucağına bırakıyorum. Zamanın belirsiz noktasında zor da olsa gözlerimi açabiliyorum. Nefes aldığımı fark ediyorum. Bu yaşadığım anlamına geliyor. Hayatımı Ambulansın fedakâr çalışanlarına borçlu olduğumu anlıyorum. Ya gelmekte biraz daha geç kalsaydılar? Sonrasını düşünmek bile istemiyorum. Bu yaşadığım imtihan sonucunda doğanlara sevinemiyor, ölenlere üzülemiyorum.
Şimdi ise ikinci hayatımı doya doya yaşamak istiyorum. Biliyorum ki yeni bir şans daha bana tanınmayabilir.



Tuğrul Ahmet Pekel
Nisan/ 2017

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
İkinci hayatım Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz İkinci hayatım yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İKİNCİ HAYATIM yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL