Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
çetin altungüneş
çetin altungüneş

SEN UYANINCA

Yorum

SEN UYANINCA

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

618

Okunma

SEN UYANINCA

SEN UYANINCA

sen uyanınca sabah beyazlığını anımsar

sen dokununca deniz anlar deniz olduğunu

sen sarılınca yeni bir anlam arar mutluluk sözcüğü

sen duyunca ısınır ülkelerin yoksulluğu

sen uyanınca uyanır en güzel aşklar

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Sen uyanınca Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Sen uyanınca yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEN UYANINCA yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
littlewords
littlewords, @littlewords
24.10.2015 12:09:40
yazıdaki şair aroması:)
glenay
glenay, @glenay
20.10.2015 22:20:49
Çok güzel..

Bir de bu şiirin tersi yazılabilir,
yani sen uyuyunca gibi :)

tebrikler,

selam ve saygılarımla..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL