Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs
yeter karaer
yeter karaer

Seçimi kim kazandı!

Yorum

Seçimi kim kazandı!

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1040

Okunma

Seçimi kim kazandı!



Sevgili günlük; bu sabah uyandığımda belki seçim sonuçları benim hissettiğimin
Tersi olabilir diye bekliyordum olmadı; yine A K P,kazandı, oysa ben söylüyordum kimse inanmak istemedi bende dahil. Oysa iç seslerim (inanmalıydım) genelde kendime inanıyordum ama egom izin vermiyordu galiba.

Oysa içimde hiçbir olasılık yoktu ne sevinç nede heyecan sadece beklentiydi değişiklik ülkeye iyi olabilir diyordum, umutsuzlar için bir umuttu! Bir kere daha haklı çıktılar bilge kişiler.( umut edilen yerde umutsuzluk vardır sözlerinde) siyaset fazla ilgimi çekmiyordu her zaman da böyle oldu, lakin kaygılıyım, yenilgiyi yaşayan halklar tahammül sınırını aşabilir, bunu dikkate almalılar, aksi halde herkes acı çekecek, hile yapılma ihtimali var mı bilmiyorum ancak herkes hileye işaret etti, buna kazanan partide dahil, kimse kimseye güvenmiyor ve halkta güvensizlik kaygısı yayılıyor, yapmayın etmeyin koltuk sevdalıları; cezasını masum halklar çekiyor, kendinize istediğiniz adaleti başkalarına da istemelisiniz, hakkını isteyenleri canından bezdir meyiniz, sonuçlar vahim gözüküyor, benim sözlerim ister dikkate alınsın isterse alınmasın umurumda değil, biline ki bu ülkede kargaşa yaratanların ve yaratacak olanların da gidecek başka yeri yok, herkes birlikte yanacak.

Bu bir kabir azabı değil ki herkes kendi günahının bedelini ödesin suçsuz ve hiç çıkarı olamayan insanları kayırıyorum,
Kötülüğe çenek tutanlar kendi nefislerinin peşinden koşanlar, umurumda hiç değildir.
Kötülüğe kötülükle yaklaşmak kimseye yarar sağlamayacaktır, şimdi aklıselim olmak zamanıdır, kendi iyiliğim için ben böyle düşünüyorum; herkes kendi yolunu seçmekte serbesttir! HERKES HAK ETTİĞİNİ BULSUN DİLERİM!

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Seçimi kim kazandı! Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Seçimi kim kazandı! yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Seçimi kim kazandı! yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL