Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
wasp_titi
wasp_titi

Kısa Bir Betimleme

Yorum

Kısa Bir Betimleme

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2668

Okunma

Kısa Bir Betimleme

Bugün de diğer günlerde olduğu gibi içini kemiren monotonlukla karşı karşıya olacağını bildiği bir duyguyla uyandı. Sabah çapaklı gözlerini açamamanın verdiği sinirle lavaboya girdi.
-her şey o kadar az ve gereksizdi ki-
Musluğu sonuna kadar açtı. Taşarcasına ellerine ve oradan da lavabonun sarımsı beyaz mermerine dağılıyordu. Suyu, sertçe ve derisini parçalamak istercesine çalıyordu yüzüne.Yüzünü kuruladı. Yıpranmış havluyu hızla yerine astı. Mutfağa girip etrafa isteksiz bir bakış fırlattı. Mutfaktan çıkıp holü yavaş adımlarla geçti. Oturma odasına girdi. Yine her zamanki gibi ağır, boğucu bir koku yayılmıştı odaya.Hemen hücre pencerelerini andıran pencereleri açtı. Hava karamsardı. Bulutlar ağlayacak gibi bakıyordu yeryüzüne. Ve yine bulutlar toprağa salacakları suyu akşamla sözleşmişçesine saklıyor gibiydiler. O, kasvetli olacağı önceden kestirilebilecek günün hepsini evin son girdiği bölümünde, oturma odasında , oturup manasızca dışarıyı seyrederek geçirdi.
Her bakış, her susuş anlamlı olmakla yükümlü değildi çünki.

11.10.2012

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Kısa bir betimleme Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Kısa bir betimleme yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kısa Bir Betimleme yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
wasp_titi
wasp_titi, @wasp-titi
16.2.2014 18:26:53
Amaca hizmet etmişse ne ala :) Teşekkürler.

wasp_titi tarafından 2/16/2014 6:27:13 PM zamanında düzenlenmiştir.
Etkili Yorum
şivekar
şivekar, @sivekar
15.2.2014 23:09:10
bugünde öyle günlerden biri yaşandı istanbulda.. yazı hoştu, betimleme amacına ulaşmış bence :)
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL