ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hiç unutulmayacak yüz anne yüzüdür.-- Hz. Muhammed Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Kuşadası'nda tiyatro festivali başlıyor

Kuşadası'nda tiyatro festivali başlıyor

28.7.2017

Kuşadası'nda tiyatro festivali başlıyor

AYDIN'ın Kuşadası ilçesinde bu yıl ilki düzenlenecek Kuşadası Belediyesi Tiyatro Festivali'nde tiyatro oyunlarının yanı sıra atölye çalışmaları, müzik ve dans gösterileri gibi sanatsal etkinlikler de yer alacak.

Bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Kuşadası Belediyesi Tiyatro Festivali, 1-5 Ağustos tarihleri arasında sanatseverlerle buluşacak. Barış ve dostluk temasıyla düzenlenecek olan Kuşadası Belediyesi Tiyatro Festivali'ne, Türkiye'nin farklı kentlerinden 13 tiyatro grubu katılacak. Festival 1 Ağustos Salı günü saat 20.00'de Kuşadası Belediyesi Ana Hizmet Binası önünde oluşturulacak bir kortejle başlayacak. Dostluk ve barışa sanat yoluyla katkıda bulunmayı hedefleyen 5 günlük festival kapsamında Kuşadası'na gelen tiyatro grupları Kervansaray, Erkan Yücel Sahnesi, İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı, Davutlar ve Güzelçamlı'da oyunlarını sergileyecek. Atölye çalışmaları, müzik ve dans gösterileri gibi sanatsal faaliyetlerin de yer alacağı festival, 5 Ağustos'ta Güvercinada'da son bulacak. Tiyatro tutkunlarını festivale davet eden CHP'li Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, "Sanatın ve sanatçıların bir toplumun ilerlemesindeki öneminin bilincindeyiz. Bu nedenle sanatın her dalına önem veriyoruz. Belediyemiz tiyatrosunun ev sahipliği yapacağı festivale tüm tiyatroseverleri bekliyoruz" dedi.

Latif SANSÜR / KUŞADASI (Aydın), (DHA)



Kaynak:
http://www.hurriyet.com.tr/kusadasinda-tiyatro-festivali-basliyor-40531512

kuş adası festival tiyatro
Yorumlar
"Kuşadası'nda tiyatro festivali başlıyor" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Kuşadası'nda tiyatro festivali başlıyor ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.