ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hiç unutulmayacak yüz anne yüzüdür.-- Hz. Muhammed Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Denizli Sanat Merkezi Açılıyor

Yangın sonucu kullanılamaz hale geldikten sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilerek yapımı tamamlanan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi 23 Ocak Cumartesi günü yeniden açılacak.

21.1.2016

Denizli Sanat Merkezi Açılıyor

Yangın sonucu kullanılamaz hale geldikten sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilerek yapımı tamamlanan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi 23 Ocak Cumartesi günü yeniden açılacak.

Talihsiz bir yangın sonucu kullanılamaz hale geldikten sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilerek yapılan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nin açılışı 23 Ocak Cumartesi günü saat 10.30’da düzenlenecek törenle yapılacak. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu’nun katılacağı açılış törenine tüm Denizlilileri davet etti. Sinemanın yaşanan talihsiz bir yangın sonucu tamamen yok olduğunu hatırlatan Başkan Zolan, "O zaman, ’Sinemamız tekrar burada olacak, küllerinden doğacak’ diye vatandaşlarımıza söz vermiştik. Çok şükür bugün bir kez daha verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Sinemamızın yerine daha fonksiyonel, daha modern, daha kaliteli ve yeni; her türlü önlemin alındığı, tüm risklerin azaltıldığı Sanat Merkezimizi inşa ederek, vatandaşlarımızın hizmetine sunduk" diye konuştu.

Özellikle sinema fonksiyonunu yerine getirecek, zaman zaman ise değişik etkinliklere ev sahipliği yapacak binanın mimarisiyle farklı bir yapı olduğuna dikkati çeken Başkan Zolan,"Esnaf ve vatandaşlarımızın beklediği Sanat Merkezimiz, farklı mimarisi ile göz doldururken, kentin kültür ve sanat alanında da büyük bir eksikliğini kapatacak. Büyüklü, küçüklü 7 ayrı salonu bulunan Sanat Merkezimiz ayrıca Gazi Bulvarımız ve onu çevreleyen bölgeye hareketlilik getirecek, bu bölge adeta açık bir AVM olacak. En kaliteli güncel filmler burada gösterime girecek. Ben Denizlimize, tüm halkımıza şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi. - DENİZLİ


Kaynak:
http://www.haberler.com/denizli-sanat-merkezi-aciliyor-8085245-haberi/


Yorumlar
Mesaj Yaz 24.1.2016 09:21:53
Sanat merkezlerinin her ilimizde faaliyete geçmesi Anadolumuz için sevindirici. Ancak ben bu sanat merkezlerinde, artik bale, opera, dünya müziklerini de dinlemek ve izlemek güzel olurdu:(


Yorum Yapın

Denizli Sanat Merkezi Açılıyor ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.