ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Tiyatro ile Sevgi ve Barışı Anlattılar

Ankara Ekin Tiyatrosu, oyuncularının palyaçonun düşleri adlı oyunu çocuklar tarafından büyük ilgi ile izlendi.

27.11.2014

Tiyatro ile Sevgi ve Barışı Anlattılar

Ölüdeniz Rotary kulüp ve kibela sanat evinin iş birliği ile Ankara Ekin Tiyatrosu oyuncuları palyaçonun düşleri adlı oyunu Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi salonunda bir günde 4 kez sahneye koydular. Haluk Işık’ın yazdığı Mine Acar’ın yönettiği Palyaço’nun Düşleri adlı oyun anaokulları ve ilkokul öğrencileri tarafından büyük ilgi gördü. Minik öğrenciler oyunu ilgi ile izlerken zaman zamanda bol bol kahkaha attı.

Ankara Ekin tiyatrosu Karınca Çocuk Tiyatrosu oyuncularının oynadığı oyunda sevgi ve barışın önemi vurgulanıyor. Oyunda eskiden bir sirkte palyaço olan Kurşun Asker’in hikayesi anlatılıyor. Sevginin ve barışın olmadığı Hit-Mus Krallığı’nda, Kral Pinoke ve krallığı korumakla görevli olan Kurşun Asker’in, sevgi ve barışla karşılaşmasını konu alan oyunda, sevgi ve barış, Kral Pinoke’nin fikrini değiştirmeye çalışıyor. Pinoke’nin tek düşündüğü şey ise kötülük yapmaktır. Sürekli yeni savaş planları yapıp tüm dünyayı ele geçirmek istemektedir. Ancak sevgi ve barış ile karşılaşan ikilinin düşünceleri zamanla değişiyor.


Kaynak:
http://www.haberler.com/tiyatro-ile-sevgi-ve-barisi-anlattilar-6726781-haberi/


Yorumlar
"Tiyatro ile Sevgi ve Barışı Anlattılar" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Tiyatro ile Sevgi ve Barışı Anlattılar ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.