ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hayat tramvay gibidir... Tam yer bulmuş, oturacakken bir de bakmışsın son durağa gelmişsin. Camillo Sbarbaro Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Şehir Tiyatroları'nda bu ay 15 oyun sahnelenecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda 8-12 Ocak tarihleri arasında 15 oyun sahnelenecek.

3.1.2014

Şehir Tiyatroları'nda bu ay 15 oyun sahnelenecek

Şehir Tiyatroları Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, 8-12 Ocak tarihleri arasında "Kabare" Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde, "Yolcu" Kadıköy Haldun Taner Sahnesi’nde, "Para"Üsküdar Musahipzade Celal Sahnesi’nde, "Hıdrellez" Ümraniye Sahnesi’nde, 9-12 Ocak tarihlerinde "Sirke Tadında Böğürtlen Reçeli" Üsküdar Kerem Yılmazer Sahnesi’nde, "Mesut İnsanlar Fotoğrafhanesi" Gaziosmanpaşa Sahnesi’nde, "İstanbul Efendisi" ise 10-12 Ocak tarihlerinde Kağıthane Sadabad Sahnesi’nde izlenebilecek.

Çocuk oyunları
Şehir Tiyatroları, ocak ayında çeşitli çocuk oyunlarını da küçük seyircileri için sahneleyecek.
Bu kapsamda, 11-12 Ocak’ta "Damlaların Dansı" Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde, "Pırtlatan Bal" Kağıthane Sadabad Sahnesi’nde, "Edi’nin Annesi Nerede " Üsküdar Musahipzade Celal Sahnesi’nde, "Karagöz Balıkçı" Üsküdar Kerem Yılmazer Sahnesi’nde, "Kedi ile Palyaço" Gaziosmanpaşa Ferih Egemen Çocuk Tiyatrosu Sahnesi’nde, "Karagöz Tatlıcı" 9-10 Ocak’ta Gaziosmanpaşa Ferih Egemen Çocuk Tiyatrosu Sahnesi’nde ve 11-12 Ocak’ta Kadıköy Haldun Taner Sahnesi’nde, "Üç Kardeş ve Muhteşem Kurt" 9-10 Ocak’ta Üsküdar Kerem Yılmazer Sahnesi’nde ve 11-12 Ocak’ta Ümraniye Sahnesi’nde, "Uğurböceği" isimli oyun ise 9-10 Ocak’ta Kağıthane Küçük Kemal Çocuk Tiyatrosu Sahnesi’nde izleyiciyle buluşacak.
Kaynak: AA

Yorumlar
"Şehir Tiyatroları'nda bu ay 15 oyun sahnelenecek" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Şehir Tiyatroları'nda bu ay 15 oyun sahnelenecek ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.