Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar

Web Zaman Damgası



"Dünya" isimli şiir 6.12.2025 15:27:47 Edebiyatdefteri.com Web Zamanında
Edebiyatdefteri.com Sunucularına Yüklenmiş/Güncellenmiştir.
Edebiyatdefteri.com sunucularına yüklenen veya güncellenen şiirler web zaman damgası ile işaretlenir.
Web zaman damgası ile işaretlenen şiirleri sertifika zamanında yer alan bilgilere göre doğruluğunu taahhüt eder.
Detaylı Bilgi İçin Tıklayın.


Şiiri Görmek İçin Tıklayın

Dünya
23.2.2019 14:55:24
Hayat açmış çiçeğin gökçe şebnemi dünya
Sinesindeki gizli aşkı ateşten derya
Mevsimler şöleninde eşsiz bir ömre değen
Mavi derin uykunun seherindeki rüya

Dillere destan olan baş tacı efsanesi
Bülbülün gülşendeki hüzünlü hikayesi
Üstünde soluklanan yüreği yanmışlara
Dermandır çağıldayan bengisu şelalesi










Dr. Şaban KALYONCU
[ikiyanayasla][ italik ][ikiyanayasla][ikiyanayasla][/ikiyanayasla][ikiyanayasla][ italik ][ikiyanayasla][ikiyanayasla][ikiyanayasla][ikiyanayasla][ikiyanayasla]
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL