Övünmeyiniz! hem topraktan yaratılmış, hem de toprağa dönünce kendisini kurtların böceklerin yiyeceği insanın övünmesi neye yarar. hz. ebubekir

Web Zaman Damgası



"HESAPLAŞMA..." isimli şiir 16.8.2017 20:13:47 Edebiyatdefteri.com Web Zamanında
Edebiyatdefteri.com Sunucularına Yüklenmiş/Güncellenmiştir.
Edebiyatdefteri.com sunucularına yüklenen veya güncellenen şiirler web zaman damgası ile işaretlenir.
Web zaman damgası ile işaretlenen şiirleri sertifika zamanında yer alan bilgilere göre doğruluğunu taahhüt eder.
Detaylı Bilgi İçin Tıklayın.


Şiiri Görmek İçin Tıklayın

HESAPLAŞMA...
16.8.2017 20:13:47
Bana biçtiğin rolü oynuyorum kader,
Hiç görmedim baş rol oyuncusunda böyle keder,
Replik ver bakalım var mı sence gelecekten haber,
Yıldızlar kadar uzak, ay kadar yakınsın bana.

Sen yazdın ben oynuyorum bu bedbaht oyunu,
Kaza kaza bitiremedin içine attığın kuyunu,
İstediğin kadar al benden ihtiyacın olan duyumu,
Cehennem kadar yakın, cennet kadar uzaksın bana.

Final zamanı gelse de ansızın bir gece,
Duyamayacaksın benden ah ile başlayan hece,
Hayatımın tümü sayende olsa da bilmece,
Seninde hesabını vereceğin zaman gelecek elbet bu cana

Zafer Özcan-15.07.2015
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL