Dostlarımızın bize gösterdiği sevgiyi abartmamız, duyduğumuz minnetten değil, takdire ve sevilmeye ne kadar layık olduğumuzu herkese göstermek içindir. la rochefaucauld

Web Zaman Damgası



"KÖR OLASI" isimli şiir 27.8.2019 22:24:54 Edebiyatdefteri.com Web Zamanında
Edebiyatdefteri.com Sunucularına Yüklenmiş/Güncellenmiştir.
Edebiyatdefteri.com sunucularına yüklenen veya güncellenen şiirler web zaman damgası ile işaretlenir.
Web zaman damgası ile işaretlenen şiirleri sertifika zamanında yer alan bilgilere göre doğruluğunu taahhüt eder.
Detaylı Bilgi İçin Tıklayın.


Şiiri Görmek İçin Tıklayın

KÖR OLASI
25.11.2017 13:08:59

* * *


Uğruna sevgiyi yakmadık mı kalbimizin en derininde
Tenha çıkmazlarda tövbekarlık artık faydasız
Demir atmışız gönül limanına en karasından
İlla gözyaşı dersen yüreğimizden onu da akıtırız


* * *

İlla ağıtlar mı her ayrılığın ardından
İstediğin bedel mi istediğin çile mi
Baştan söyle ey sevgili
Bu yüzden zehir her gün
Yutmuşuz damla damla bir deniz dolusunu
Yakar geçer her nebzesi


* * *

Mateminle ıslanır kahır yüklü düşlerim
İlla çürümek mi gerek dehlizlerde
Hüzünler vururken katran karası geceleri


* * *


Kör olası bir yürekte
Yeni bir ölüme yeniden doğmak
Bir gül kokusuna vurgun onca yıl
Heyecanları kadar sıcak
Tutsaklığına sadık kalmak yetmez mi



* * *
İLYAS ALİ KAPLAN(REDFER)
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL