Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs

Web Zaman Damgası



"Sen değil misin?" isimli şiir 13.6.2019 22:54:02 Edebiyatdefteri.com Web Zamanında
Edebiyatdefteri.com Sunucularına Yüklenmiş/Güncellenmiştir.
Edebiyatdefteri.com sunucularına yüklenen veya güncellenen şiirler web zaman damgası ile işaretlenir.
Web zaman damgası ile işaretlenen şiirleri sertifika zamanında yer alan bilgilere göre doğruluğunu taahhüt eder.
Detaylı Bilgi İçin Tıklayın.


Şiiri Görmek İçin Tıklayın

Sen değil misin?
13.6.2019 22:54:02

Güllerin üstüne diken ekersin
Güzelde dans eder öyle şekersin
Bitlenmiş başına peruk çekersin
Çalmadan oynayan sen değil misin?


Yiğidim ağzında dişin kalmamış
Paslanmış suratın kaşın kalmamış
Doksana merdiven işin kalmamış
Sinekten yağ çeken sen değil misin?


Gün gelir fermanın dağları aşar
Ardında melekler huriler şaşar
Yavrum bu gidişle olmuşun kaşar
Sosyete gurusu sen değil misin?


Benliğin kibirden inmez bilirim
Fırtına yüzündür dinmez bilirim
Gözlerin fel fecir dokur bilirim
Enayi postunda sen değil misin?


Yürü de güzelim boyun devrilsin
Belki insanlığa huyun çevrilsin
Yüzyıllar konuşsun yiğit evrilsin
Zalimin türabı sen değil misin?



© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL