Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs

Web Zaman Damgası



"Koca yürek" isimli şiir 3.6.2019 00:05:21 Edebiyatdefteri.com Web Zamanında
Edebiyatdefteri.com Sunucularına Yüklenmiş/Güncellenmiştir.
Edebiyatdefteri.com sunucularına yüklenen veya güncellenen şiirler web zaman damgası ile işaretlenir.
Web zaman damgası ile işaretlenen şiirleri sertifika zamanında yer alan bilgilere göre doğruluğunu taahhüt eder.
Detaylı Bilgi İçin Tıklayın.


Şiiri Görmek İçin Tıklayın

Koca yürek
3.6.2019 00:05:21
Topladım gökten gecenin hüznünü
Sardım sarmaladım...
Atmak istedim atamadım
Satmak istedim satamadım
Bir yanımda ahlar, bir yanım güneş
Gölgesi yok, duruşlarımın
Soluk yüzünde tebessümü yok...
Anılar var, arada ziyaret eden
Bir pencere var, açılınca kapanmayan
Bir yara var, deşildikçe kanayan
Zaman geşsede kabuk bağlamayan

Bir hatır var, bir gönül var...
Şu gönlümü saran, onaran
Bir yürek var, koca yürek
Gün gelip benimle ağlaşan
Bilen gönlümün gamını
Gün gelip, dertleşen gün gelip söyleşen
Bir yürek var, benimle gülüşen

Zaman
Ah zaman, tutamadığım
Nasılda çabuk geçti anlayamadım
Bir ömür böyle geçti
Biraz dertten, biraz senden
Senle olan ömrüme ben doyamadım





© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL