Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark

Web Zaman Damgası



"BÜLBÜL" isimli şiir 22.1.2019 20:13:39 Edebiyatdefteri.com Web Zamanında
Edebiyatdefteri.com Sunucularına Yüklenmiş/Güncellenmiştir.
Edebiyatdefteri.com sunucularına yüklenen veya güncellenen şiirler web zaman damgası ile işaretlenir.
Web zaman damgası ile işaretlenen şiirleri sertifika zamanında yer alan bilgilere göre doğruluğunu taahhüt eder.
Detaylı Bilgi İçin Tıklayın.


Şiiri Görmek İçin Tıklayın

BÜLBÜL
22.1.2019 20:13:39

Daha ne istersin yakınken güle
Konarken dalına incitme sakın
Her doğan canlıya vuslatı dile
Ahu zar etmeye yok iken hakkın

Olmasın sitemin güle dikene
İçten vuslat dile hasret çekene
Sevgiyle davran ki zulüm tükene
Ebedi bahara güneşe takın

Siper et gövdeni esen yellere
Kanadın set edip akan sellere
Sevgide örnek ol dosta ellere
Yürek serip güle olmasın çakın

Bahar kalpte yaşar tabiat buzda
Sırtından vurulan yaralar tuzda
Solmaz der düşünüp tavrına kız da
Ne hissetsen ona olursun yakın

M.Sıddık SOLMAZ
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL