Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs

Web Zaman Damgası



"SELAM TEVEKKÜL EDEN DUYGULARA" isimli şiir 3.12.2018 00:01:38 Edebiyatdefteri.com Web Zamanında
Edebiyatdefteri.com Sunucularına Yüklenmiş/Güncellenmiştir.
Edebiyatdefteri.com sunucularına yüklenen veya güncellenen şiirler web zaman damgası ile işaretlenir.
Web zaman damgası ile işaretlenen şiirleri sertifika zamanında yer alan bilgilere göre doğruluğunu taahhüt eder.
Detaylı Bilgi İçin Tıklayın.


Şiiri Görmek İçin Tıklayın

SELAM TEVEKKÜL EDEN DUYGULARA
3.12.2018 00:01:38
tevekkül ettim çiçeklerle
parıltılı bir düşte.

mavileri aradım
kayıp şehrimin
cilalı göklerinde.

bulutların kara
gönül sığında

açmamış çiçeklerin
kokmayan güllerin
muradın da.

çalınmış özgürlüklerimin
mavi durakları artık beni
kabul etmiyor.

sarmış bedenime sarmaşıklar
zehirli günahlarımdan besleniyor.

bir kuş kadar özgür olmayan bir yürek
sonsuz bir evrenin mavisinde hiç uçamaz.

hatta,

bir nefesçik bile alamaz

tevekkül etse de

nafile.

mavi umuttur
bil ki gözlerin de

selam özgürlük mavisi
bahara

onunla coşan mavide
tevekkül eden

en güzel duygulara.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL