Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs

Web Zaman Damgası



"Ben bir yolcu...yü_ko" isimli şiir 28.7.2018 23:02:51 Edebiyatdefteri.com Web Zamanında
Edebiyatdefteri.com Sunucularına Yüklenmiş/Güncellenmiştir.
Edebiyatdefteri.com sunucularına yüklenen veya güncellenen şiirler web zaman damgası ile işaretlenir.
Web zaman damgası ile işaretlenen şiirleri sertifika zamanında yer alan bilgilere göre doğruluğunu taahhüt eder.
Detaylı Bilgi İçin Tıklayın.


Şiiri Görmek İçin Tıklayın

Ben bir yolcu...yü_ko
28.7.2018 22:56:52
__________ben bir yolcu
....sen bir yol yürüyorum sonum ellerimde,
ben bir gece sen bir gündüz,
........dolanıp duruyorum işte çehren,de,
..şöyle bir (....) şöyle bir (...) şöyle bir (...)
.........dönüp,de bakınca yıllar sonra geriye,
..gece gün, hasta kelebek, sen siyah,
.............ben soğuk ben bir yol yürekte,
..sen bir gü,l ben bir infazım senin dilin,de,
......kaybettiğim sen lal,incinmiş dileklerim
___ işkencelerim asi mavilerim ketum,
...................sen hala bana sarı bir serçe,
..yinede, seni seviyorum kendimden önce.
....LESKÜY NARUT
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL