Dostlarımızın bize gösterdiği sevgiyi abartmamız, duyduğumuz minnetten değil, takdire ve sevilmeye ne kadar layık olduğumuzu herkese göstermek içindir. la rochefaucauld

Web Zaman Damgası



"BİR SEVDÂ MASALI BU..." isimli şiir 23.2.2018 00:16:46 Edebiyatdefteri.com Web Zamanında
Edebiyatdefteri.com Sunucularına Yüklenmiş/Güncellenmiştir.
Edebiyatdefteri.com sunucularına yüklenen veya güncellenen şiirler web zaman damgası ile işaretlenir.
Web zaman damgası ile işaretlenen şiirleri sertifika zamanında yer alan bilgilere göre doğruluğunu taahhüt eder.
Detaylı Bilgi İçin Tıklayın.


Şiiri Görmek İçin Tıklayın

BİR SEVDÂ MASALI BU...
22.2.2018 11:24:26
[ italik ]

Bir sevdâ masalı bu, bir gönül hikâyesi,
Ateş düştüyse kalbe, yok bunun bahânesi.
Gözümde gözlerin var, kulağımda nefesin,
Buna vuslattır şifâ, yok ki başka çâresi...

Esiyor ılgıt ılgıt, gül kokusu sarıyor,
Gözlerim ufuklarda gözlerini arıyor.
Uzanıyor ellerin, saçlarımı tarıyor,
Bulutlardan yağıyor, elâ gözün hâresi...

Hep, sevdâ şarkıları takılıyor dilime,
Sarılır gibi sanki, yârin kolu belime.
Beyaz papatyaları, verirken ellerime,
Bilirim o yârin de sızlıyordur yâresi...

Hâlenur Kor

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL