Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark

Web Zaman Damgası



"TEK BİR KURŞUN **" isimli şiir 27.10.2017 10:45:29 Edebiyatdefteri.com Web Zamanında
Edebiyatdefteri.com Sunucularına Yüklenmiş/Güncellenmiştir.
Edebiyatdefteri.com sunucularına yüklenen veya güncellenen şiirler web zaman damgası ile işaretlenir.
Web zaman damgası ile işaretlenen şiirleri sertifika zamanında yer alan bilgilere göre doğruluğunu taahhüt eder.
Detaylı Bilgi İçin Tıklayın.


Şiiri Görmek İçin Tıklayın

TEK BİR KURŞUN **
27.10.2017 10:45:29
TEK BİR KURŞUN x
İNSAN HAYATI BU KADAR UCUZMUKİ
TEK BİR KURŞUN YETİYORDA ARTIYOR
BİR CAN YİTİP GİDİYOR
NEREDEN GELDİĞİ BELİRSİZ
BİR MAGANDA KURŞUNU BİR HAYATI SÖNDÜRÜYOR
MAGANDALAR EŞKİYALAR TÜREMİŞ ETRAFIMIZI
NEREYE BAKSAM BİR MAGANDA BİR EŞKİYA
EVDEN DIŞARI ÇIKASI GELMİYOR İNSANA
SANKİ EVDEN ECEL İLE ÇIKIYORUZ DIŞARIYA
ÖLÜM GELİNCE DAKİKALAR SÜRMÜYOR BULUYOR BİR İNSANI
NEREDEN GELDİĞİ BELİRSİZ BİR MAGANDA KURŞUNU
İSABET ETTİ BANADA BENDE TATTIM MAGANDA KURŞUNUN ACISINI
AYLARCA YOĞUN BAKIMDA KALDIM ECEL HİÇ YANI BAŞIMDAN AYRILMADI
ÖLDÜRMEYEN ALLAH ÖLDÜRMÜYOR
ŞİMDİ İSE YARI YARIYA BİR FELÇLİYİM
HAYATIMI ÇALDI BENDEN BİR MAGANDA KURŞUNU
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL