Övünmeyiniz! hem topraktan yaratılmış, hem de toprağa dönünce kendisini kurtların böceklerin yiyeceği insanın övünmesi neye yarar. hz. ebubekir

Web Zaman Damgası



"Kapat Gözlerini...!" isimli şiir 1.10.2017 04:10:56 Edebiyatdefteri.com Web Zamanında
Edebiyatdefteri.com Sunucularına Yüklenmiş/Güncellenmiştir.
Edebiyatdefteri.com sunucularına yüklenen veya güncellenen şiirler web zaman damgası ile işaretlenir.
Web zaman damgası ile işaretlenen şiirleri sertifika zamanında yer alan bilgilere göre doğruluğunu taahhüt eder.
Detaylı Bilgi İçin Tıklayın.


Şiiri Görmek İçin Tıklayın

Kapat Gözlerini...!
1.10.2017 04:10:56
Gözlerini kapa gözlerime değmesin,
Zamanın ahirinde ateşler var,
Felekten an, bakıştan can yanmasın,
Huzur-u mahşerde dağlanacak gözler var.

Perçemini kapa rüzgarıma takılmasın,
Güneşin batışında ayazlar var,
Zülüften tel, alından ar çıkmasın,
Dergah-ı ilahide sorulacak hesap var.

Endamını kapa arzıma kapılmasın,
Kabrin içinde akrepler-çıyanlar var,
Nefisten kul, mü'minden nur solmasın,
Berzâh-ı âlemde geçilecek sırat var.

Ellerini kapa abdestime varmasın,
Nasibin kevserde ab-ı hayat var,
Susamaktan dil, cennetten tuba kurumasın,
Ebedi alemde yaşanacak hayat var.

Bacaklarını kapa ruhun bozulmasın,
Cehennemin içinde bitmez azap var,
Ömürden ziyan, ölümden zay olmasın,
Rabbin divanında çökülecek diz var.

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL