Dostlarımızın bize gösterdiği sevgiyi abartmamız, duyduğumuz minnetten değil, takdire ve sevilmeye ne kadar layık olduğumuzu herkese göstermek içindir. la rochefaucauld

Web Zaman Damgası



"....BU GÜN....(AŞURA)490" isimli şiir 24.1.2019 20:24:48 Edebiyatdefteri.com Web Zamanında
Edebiyatdefteri.com Sunucularına Yüklenmiş/Güncellenmiştir.
Edebiyatdefteri.com sunucularına yüklenen veya güncellenen şiirler web zaman damgası ile işaretlenir.
Web zaman damgası ile işaretlenen şiirleri sertifika zamanında yer alan bilgilere göre doğruluğunu taahhüt eder.
Detaylı Bilgi İçin Tıklayın.


Şiiri Görmek İçin Tıklayın

....BU GÜN....(AŞURA)490
30.9.2017 00:38:08



Kanın kılıca galip, geldiği gündür bu gün
Feryatların yüreği deldiği gündür bu gün
Ali oğlu Hüseynin öldüğü gündür bu gün
Lanet olsun Yezid'in güldüğü gündür bu gün.....


&&&&&&&
Körpeçik bebeklerin oklandığı gün bu gün
Kefensiz bedenlerin koklandığı gün bu gün
Olmayan vijdanların yoklandığı gün bu gün
Yezid'in yalanlara saklandığı gün bu gün....


&&&&&
Zeynebin yürekleri dağladığı o gündür
Şiaların qaralar bağladığı o gündür
Haktan yana olanın,ağladığı o gündür
Yezid'in hakka kılıç salladığı o gündür...


IŞIK Mehmetali..İzmir

30 eylül 017
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL