Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs

Web Zaman Damgası



"UZUN SESSİZLİKLER" isimli şiir 20.5.2020 06:25:12 Edebiyatdefteri.com Web Zamanında
Edebiyatdefteri.com Sunucularına Yüklenmiş/Güncellenmiştir.
Edebiyatdefteri.com sunucularına yüklenen veya güncellenen şiirler web zaman damgası ile işaretlenir.
Web zaman damgası ile işaretlenen şiirleri sertifika zamanında yer alan bilgilere göre doğruluğunu taahhüt eder.
Detaylı Bilgi İçin Tıklayın.


Şiiri Görmek İçin Tıklayın

UZUN SESSİZLİKLER
22.3.2017 12:52:21




REYİSİN CANI CAN

Reyisin canı can mahdum afacan
Öyle düşünenin gözü kör olsun,
Başkanın canı can cumhur patlıcan
Öyle düşünenin gül benzi solsun.

Meclisin kapısı zordur girilmez
Hasbelkader girdin dilek görülmez
Ne kadar dil döksen sözün dinlenmez
Dinlemeyen kulak duymaz kahrolsun.

Meclis sofrasında löp löp et yenir
Avanelerine pay eder verir
Ac olan emekli çöplüğe denir
Öyle bakan göze trahum dolsun.

………………………………………..
---- 20.06.2015 - Ankara

İsmailoğlu Mustafa YILMAZ – İstanbul


© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL