Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs

Web Zaman Damgası



"UMUTSUZ AŞK (176)" isimli şiir 4.3.2022 22:50:07 Edebiyatdefteri.com Web Zamanında
Edebiyatdefteri.com Sunucularına Yüklenmiş/Güncellenmiştir.
Edebiyatdefteri.com sunucularına yüklenen veya güncellenen şiirler web zaman damgası ile işaretlenir.
Web zaman damgası ile işaretlenen şiirleri sertifika zamanında yer alan bilgilere göre doğruluğunu taahhüt eder.
Detaylı Bilgi İçin Tıklayın.


Şiiri Görmek İçin Tıklayın

UMUTSUZ AŞK (176)
7.11.2018 00:12:43

SOLAN AŞK
Alıp da götürdü serin bir rüzgar.
Umutlarla dolu olan aşkımı.
Vazgeçilmez aşktan bir devamı var.
Aşkın olmuşsa da aşkın şimdi akşamı.
Nereye de varsam her yer bana dar.

Bir karamsarlıkla yaşarım artık.
Olmuşum zavallı, fakiri aşkın.
Raşe içindeyim hep yırtık, pırtık.
Duygular kabarmış yüreğim taşkın.
Uzaklarda gözüm hep şaşkın şaşkın.

ZAYİ OZAN - İlhan ATEŞ (Ateştürk)
(Ordu,16/01/1972)

Şiirin Hikayesi :
Lise 2.ci sınıfta yazdığım bir şiirim.

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL