Evren aynı kalmak için değişir, biz ise farklı olmak için. john fowles

Ve Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Ve" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Ve ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Ve" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Ve ile ilgili " 16845 " şiir aşağıdadır.


hırçın ayakların serzenişi öte yakada duyumlu
girerken yamacına su

...
Devamını oku »
Gözümdeki yaşın sebeydi sevdan
Ayrılığın adiydıydı sanki sözlerin
Hüzün değdi yüreğime
Yeminim varartık dönmem sözümden

...
Devamını oku »
Dün.
Ardından mendil sallanan
Sevgililerin.
Bir burukluk seslenişiydi
Düdüklerin.

...
Devamını oku »
Elin verseydin elime.
Hüzün çökmezdi gönlüme.
Elin verseydin elime.

Dayanırdım gurbet ele.

...
Devamını oku »
Bak,
Nasıl da kurudu göz uçlarında,
Gururunun gerekçesi !..



...
Devamını oku »
a ş k
kirletilmiş/sövülmüş/kovulmuş harfler kümesi

e f k â r
kutsanmış dost dergâhı

...
Devamını oku »
Unut beni Leylocan.
Kalbine taş bas.
Başka şeylerle avut kendini Leylocan.
Sevişme isteğini.
Ve ertele hayallerini.

...
Devamını oku »
Yaşadığım,Nefes aldığım şehre
Beni sarıp sarmalayan şehre
Kokusunu içime çektiğim şehre
Sadece şehrime değil
Herşeye veda ediyorum

...
Devamını oku »
Vasiyyetin,nasihatın elbette ki yeri ayrı..
Büyük sözü dinlemenin,ba’zen dokunmuyor hayr’ı..

Dinlerken mutlu olurdum,bütün tatlı sözlerini;

...
Devamını oku »

İlk 1117 1118 1119 1120 1121 1122 1123 1124 1125 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL