Cahil cesur olur. hz. muhammed (s.a.v)

Su Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Su" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Su ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Su" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Su ile ilgili " 18024 " şiir aşağıdadır.
Nedendi bu gidişler madem ki dönecektin
Bir şey olmamış gibi yüzüme gülecektin
Sessiz ateşlerinle yanımda sönecektin
Aşkım denizde saklı meltem ol da es artık
Her dönüşün bir farklı ey sevgili pes artık

...
Devamını oku »
tutup ellerinle bulamıyorsun..

/

bakıyorsun ama göremiyorsun

...
Devamını oku »
Adı muhacir yaz künyesi gurbet
Dönüşü olmayan göçe meylettim
Sonsuzluk arzusu sardı ufkumu
Hepi bulmak için hiçe meylettim


...
Devamını oku »
Susuz kuyu

Bir yalnız adam gördüm ağlıyordu
parıldıyordu göz yaşı gecenin karanlığında


...
Devamını oku »
Ne olur masumca bakma gözlerime,
Yüreğim dayanmaz bunca zulme.
Cam kırıkları doldu bağrıma,
Nefes bile alamıyorum!
Gözlerim her gün sağanaklar altında,

...
Devamını oku »
...

Kayıp kent'in
matemli çocuklarıydık

...
Devamını oku »
Küllenmemiş aşkımı görüp de susuyorsun.
Senden bana yar olmaz bunu ben biliyorum
Küllenmemiş aşkımı görüp de susuyorsun.

Kapatınca gözümü, sen huzur vermiyorsun

...
Devamını oku »
Susmalarım vardır
Zaman zaman kulak verip sessizliğe
Dinlemek derinden


...
Devamını oku »



zamanın yatağında döllendi

...
Devamını oku »

İlk 826 827 828 829 830 831 832 833 834 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL